Havepleje i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Her på siden kan du læse mere om vores arbejde inden for havepleje.

Havepleje i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Nyanlæg & Havepleje udfører alle slags opgaver inden for havepleje. Med mange års erfaring har vi beskæftiget os med en bred vifte af opgaver inden for nyanlæg og havepleje. 

Punkt om havepleje

Vi kan hjælpe med havepleje efter dine ønsker og behov. Vi kan hjælpe med at vedligeholde og pleje din have, uanset om det drejer sig om en enkeltstående lille eller stor opgave eller hvis det drejer sig om en fast serviceaftale.

Havepleje og vedligehold

Ønsker du vedligeholdelse af dine grønne områder, er vi et oplagt valg. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt, hvad enten det drejer sig om beskæring, græsslåning el. lignende.

Spørgsmål?

Har du behov for at vide mere, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til os. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Få et tilbud

Ønsker du et tilbud på havepleje, der er udført af erfarne anlægsgartnere med faglig stolthed og kundeservice i fokus, er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Hør mere om havepleje i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Vi tilbyder vedligehold af grønne arealer og havepleje i Storkøbenhavn. Vi tager meget gerne en snak om din opgave og fortæller, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan også give et uforpligtende tilbud.