Om Nyanlæg & havepleje

Nyanlæg og Havepleje holder til i Slangerup, og herfra dækker vi Nordsjælland, fx byer som Frederikssund, Egedal og Hillerød, samt hele Storkøbenhavn. 

Vi er et reelt og ordentligt firma

Mit navn er Chris, og jeg er indehaver af anlægsgartnerfirmaet Nyanlæg og Havepleje, som har base i Slangerup, og vi dækker hele Nordsjælland samt Storkøbenhavn.

Vi er et reelt og ordentligt firma, som står ved, at en aftale er en aftale. Vi går entusiastisk til alle vores opgaver, og vi brænder for anlægsgartnerfaget.

Det ved vi også, at vores kunder mærker, når vi arbejder for dem. Siden vi startede op for en del år siden, har vi kun haft gode oplevelser. Vi leverer høj kvalitet og bruger dansk arbejdskraft.

Vi lægger stor vægt på at have en god dialog med vores kunder fra start til slut. Til at starte med går dialogen naturligvis meget på, hvordan det endelige resultat skal tage sig ud.

Her lytter vi til dine ønsker og behov og bidrager meget gerne med vores kreative forslag til at gøre din have flot og personlig. Når vi så går i gang med arbejdet, sørger vi for løbende at holde dig orienteret, og vi holder en åben dialog gennem hele projektet.

Der skal nemlig være plads til ændringer undervejs. 

Anlægsgartner i Nordsjælland

Nyanlæg og Havepleje holder til i Slangerup, og herfra dækker vi Nordsjælland, fx byer som Frederikssund, Egedal og Hillerød, samt hele Storkøbenhavn. Har du en anlægs- eller haveopgave, vi skal løse? 

Vi tager meget gerne en snak om din opgave og fortæller, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan også give et uforpligtende tilbud. Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Hos Nyanlæg og Havepleje ser vi frem til at høre fra dig. 

Vores kunder fortæller...

Læs vores kunders anmeldelser af deres oplevelse af vores arbejde for dem. Vi er glade og stolte.