Haveprojekter i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Her på siden kan du læse mere om vores arbejde og services i forbindelse med haveprojekter. 

Haveprojekter i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Nyanlæg & Havepleje udfører alle slags opgaver inden for haveprojekter. Med mange års erfaring har vi beskæftiget os med en bred vifte af opgaver inden for nyanlæg og havepleje. 

Alle typer haveprojekter

Vi kan hjælpe med at udfører dine haveprojekter efter dine ønsker og behov. Der er mange ting at overveje. B.la. hvilken type blomster, du ønsker, hvor store bedene skal være, hvilken haveindretning, du vil have – og meget mere.

Gode råd og vejledning

Vi står klar med inspiration og gode råd til en flot, funktionel og indbydende have, hvor vi altid gør meget ud af at møde kundens ønsker i farver, former, indretning m.m.. Kontakt os gerne for at høre mere!

Vedligehold af haveprojekter

Går du med tanker om at få en anlægsgartners ekspertise til at hjælpe din have, eller har du fået lavet en løsning, som du ønsker vedligeholde, er vi et oplagt valg. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Spørgsmål?

Har du behov for at vide mere, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til os. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Hør mere om haveprojekter i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Har du et haveprojekt i Storkøbenhavn, vi skal løse? Vi tager meget gerne en snak om din opgave og fortæller, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan også give et uforpligtende tilbud.